Friday, April 22, 2016

Klinik Kesihatan Seri Kembangan

Sepagi di klinik kesihatan. Wahahaha..

2 kaunter je beb bukak untuk pwndaftaran. Sampai pukul 8 pagi, nombor dah 1064 tapi kat kaunter baru 1020. Ekekekee. Bertabahlah kitaa <3

Ini mahu pukul 10 tak setel lagi urusannya ni. Hahahaha. Sabaq2. Sejam je tunggu no untuk pendaftaran. Rileks laaa

Alhamdulillah pukul 10 siap register dan terus pegi jumpa doktor. Memang dah janji nak jumpa Dr. Hidayah untuk amik ubat kencing manis. (Metformin)

Oleh kerana ini kira festime berurusan dengan KK ni sebagai pesakit luar, jadi macam agak serabut sikit. Mybe jugak sebab ramai sangat orang kot. Haha.. Tapi alhamdulillah staff diorang kebanyakannya okay, layanan bagus, lemah lembut je.. Hehe. MA yang amik darah pun sweet je sampai i tak rasa kena cucuk jarum tu. Hihi..

Kaunter amik ubat a.k.a kaunter farmasi memang kat ujung skali tempat nak klua. So bagus la untuk siapa2 ada masalah ingatan tu! Haha.. Cuma satu je nak komplen klinik ni, masih oldskool cara operasi dan simpan data. Fail& kertas2/masih menggunung okayy, macam library belakang kaunter pendaftaran. Haha.

Pkul berapa entah gerak pegi ofis, dan sampai jam 11pagi. Seb bek semua bosses n staff sales ramai yang takde disebabkan ada event kat klcc time tu! Hahahaa. Lega la xpyh apply halfday mehh ;)

Pesakit luar kencing manis yang manis ;)
~rasaKokoy~

No comments:

Post a Comment